Rekisteröidy
Loading...

Yritysesittely

Pohjois-Karjalan KTK Oy myy ja jalostaa kiviaineksia sekä tarjoaa maansiirtoon liittyviä kuljetuspalveluja sekä maanrakennusurakointia. Yritys perustettiin vuonna 1961 nimellä Pohjois-Karjalan läänin Autotilauskeskus Oy. Vuonna 1997 yhtiö liittyi valtakunnalliseen yksityisten kuljetusyrittäjien KTK-ketjuun. Tuolloin yhtiön nimeksi tuli Pohjois-Karjalan KTK Oy.

Maanrakennusurakointia tehdään monipuolisesti yksityisille asiakkaille, yrityksille ja talo-yhtiöille, sekä julkishallinnolle. Maa- ja kiviaineskuljetuksia toimitetaan laajalle asiakaskunnalle omien urakkatyömaiden lisäksi. Suurimpia asiakkaita ovat mm. Lakan Betoni ja Joensuun kaupunki.

Yhtiön päätoimipaikka sijaitsee Joensuussa Jukolankadulla. Toimiston yhteydessä on huoltohalli ja varastotiloja, sekä kesäisin noutopiha, josta asiakkaat voivat noutaa omilla peräkärryillään kiviaineksia ja Kekkilän Istutusmultaa.

Toiminta

Maarakennusalan kokonaisurakointi aloitettiin yhtiössä 1980-luvun alussa. Pohjois-Karjalan KTK:n omaan konekantaan kuuluu nykyään muun muassa tela-alustainen kaivinkone, pyöräkuormaajia, jyrä ja telapuskutraktori. Koneiden lisäksi käytössä on kaksi lava-autoa ja pakettiautoja. Työntekijöitä yhtiössä on parisenkymmentä. Henkilöstö koostuu toimihenkilöistä, työnjohtajista, koneenkuljettajista ja maanrakennusalan ammattimiehistä.

Aktiivisia osakasautoilijoita on kolmisenkymmentä. Osakkailla on laadukas ja monipuolinen kuljetuskalusto, joka työllistyy mm. maa- ja kiviaineskuljetuksiin, asfalttimassan ajoon, auraukseen ja hiekoitukseen. Aliurakoitsijoiden konekanta on myös monipuolinen; kalustoa löytyy traktoreista lisävarusteineen aina erikokoisiin kaivinkoneisiin ja pyöräkuormaajiin.

Oman henkilökunnan ja koneiden lisäksi yritys työllistää urakoissaan alan muita toimijoita, kuten autoilijoita ja muita aliurakoitsijoita.

Sora-alueet

Yhtiöllä on useita omia sekä vuokrattuja sora-alueita eri puolilla Pohjois-Karjalaa. Kiviainesten murskaus- ja seulontatoimintaa yhtiössä harjoitettiin 1970-luvulta aivan viime vuosiin saakka. Nykyään nämä toiminnot teetetään alihankkijoilla. Kuormaukset hoidetaan omien, sekä alihankkijoiden koneiden voimin.

Kiviainestuotanto on liitetty Inspecta Sertifiointi Oy:n valvontaan heinäkuussa 2006. Kiviainekset täyttävät CE-merkinnän mukaiset laatuvaatimukset.
 

Kekkilä -yhteistyö

Joensuun talousalueella Pohjois-Karjalan KTK Oy valmistaa ja toimittaa laadukasta Kekkilä -multaa ja männynkuorikatetta. Yhteistyö Kekkilän kanssa on jatkunut jo useamman vuoden ajan. Mullat valmistetaan Kekkilän asiantuntijoiden laatimien reseptien mukaan ja he myös vastaavat laadunvalvonnasta.