Rekisteröidy
Loading...

Savon Kuljetus ja Pohjois-Karjalan KTK neuvottelevat fuusiosta

Logistiikka- ja infrapalvelujen monialayhtiö Savon Kuljetus Oy ja Joensuussa maanrakennusurakointiin ja kuljetuksiin erikoistunut Pohjois-Karjalan KTK Oy neuvottelevat yhdistymisestä. Kevään aikana käydään läpi yhtiöoikeudelliset päätökset ja -prosessit suunnittelun eteenpäinviemiseksi.

 

Mikäli kevään aikana yhtiöoikeudellisissa päätöksissä näytetään vihreää valoa, niin suunnitelmien mukaan Pohjois-Karjalan KTK Oy sulautuisi Savon Kuljetus Oy:öön 1.1.2019 alkaen. Savon Kuljetus Oy:n toimitusjohtajan Jyri Kuivalan ja Pohjois-Karjalan KTK Oy:n toimitusjohtaja Heikki Turtiaisen mukaan yhdistyminen olisi erinomainen tilaisuus vahvistaa kilpailukykyä nykyisessä markkinatilanteessa infra-alalla. Yhtiöt tekevät jo nykyisellään paljon yhteistyötä yli maakuntarajojen.

 

- Yhdistyminen mahdollistaisi mukanaolon yhä suuremmissa urakoissa: se vahvistaisi ja parantaisi mahdollisuuksia tehdä urakoita laajemmilla resursseilla ja kapasiteetilla. Isompana kokonaisuutena kilpailukykymme olisi vahvempi, Jyri Kuivala toteaa yhdistymisen taustoista.

 

-Fuusio vahvistaisi toimintaamme koko Itä-Suomen alueella ja voisimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin usean kiviainesalueen ja kattavan logistiikan avulla, Heikki Turtiainen jatkaa.


Fuusioneuvotteluja on tarkoitus jatkaa kevään aikana yhtiöiden omissa yhtiökokouksissa.


Lisätietoja:
Savon Kuljetus Oy, toimitusjohtaja Jyri Kuivala, puh. 044 727 2620, jyri.kuivala@savonkuljetus.fi
Pohjois-Karjalan KTK Oy, toimitusjohtaja Heikki Turtiainen, p. 0400 377 361, heikki.turtiainen@pkktk.fi

Savon Kuljetus -konserni on kiviaines-, kuljetus-, logistiikka- ja infrapalveluja tuottava monialayhtiö. Konserniin kuuluu emoyhtiö Savon Kuljetus Oy:n lisäksi Suomen GPS-Mittaus Oy. Konsernin palveluksessa on 115 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2017 oli 70 miljoonaa euroa. Meille on tärkeää aidosti henkilökohtainen palvelu, korkea laatu ja luotettavuus. Siksi Savon Kuljetus on aina sanansa mittainen. www.savonkuljetus.fi

 

Pohjois-Karjalan KTK Oy myy ja jalostaa kiviaineksia sekä tarjoaa kuljetuspalveluja sekä maanrakennus- ja murskausurakointia. Yritys perustettiin vuonna 1961 nimellä Pohjois-Karjalan läänin Autotilauskeskus Oy. Vuonna 1997 yhtiö liittyi valtakunnalliseen yksityisten kuljetusyrittäjien KTK-ketjuun. Tuolloin yhtiön nimeksi tuli Pohjois-Karjalan KTK Oy. Yhtiöllä on 15 työntekijää ja sen liikevaihto on 15 miljoonaa euroa. www.pkktk.fi