Rekisteröidy
Loading...

KULJETUSPALVELUT

Kalusto

Osakasautoilijoillamme on nykyaikainen ja monipuolinen, pääasiassa maansiirtoautoista koostuva kuljetuskalusto, joka vaihtelee aina kolmeakselisista kuorma-autoista erikokoisiin kasettiyhdistelmiin. Suursäkit kuljetamme nosturilla varustetulla kuorma-autolla. Tarpeen vaatiessa voimme kuljettaa kuormat myös peitettyinä. Suurin osa autoista ja monttujen kuormauskoneista on varustettu AC Panther -ajoneuvopäätteillä, joiden avulla tilaukset siirtyvät reaaliaikaisesti ajovälityksen, kuormauksen ja kuljettajien välillä.

Mitä kuljetamme?

Kuljetamme pääasiassa maa- ja kiviaineksia, sekä asfalttimassaa. Tarpeen mukaan kyydissä kulkevat myös lumi ja vaikka purkujätteet kuten asfaltti- ja betonijäte. Sulan maan aikaan hoidamme myös Kekkilän multa- ja kuorikatekuljetuksia. Kaivumaita kuljetamme joko omille läjitysalueillemme tai muuhun asiakkaan kanssa sovittuun paikkaan. Olipa kuljetustarpeesi kuinka pieni tai suuri tahansa, autamme sinua mielellämme!

Tavoitteemme on hoitaa kuljetukset täsmällisesti ja nopeasti perille, asiantuntevaa ja iloista asiakaspalvelua unohtamatta!