Rekisteröidy
Loading...

PKKTK

Kekkilä istutusmulta

Alk. 25,40 €/m³

Kekkilä Istutusmulta LAN, lannoitettu ja kalkittu, seulottu ja käyttövalmis multa.

Määrä (m3)

Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme!

Tuote saatavilla: Varastossa

Kekkilä Istutusmulta soveltuu pensas-, puu- ja perennaistutuksiin sekä myös nurmikoiden kasvualustaksi kohteisiin, joissa nurmikon ei tarvitse kestää raskaiden hoitokoneiden painoa. Istutusmulta on levitysvalmis, lannoitettu, kalkittu ja seulottu yleiskasvualusta.

Kasvualusta tulee käyttää mahdollisimman pian toimituksen jälkeen, sillä ravinteiden määrät muuttuvat varastoinnin aikana. Varastoidessa lyhyitäkin aikoja tulee kasvualusta peittää kastumisen ja rikkaruohottumisen estämiseksi.

Istutusalueen pinta on hyvä jättää hieman korkeammalle kuin ympäröivä maa, koska uusi kasvualusta painuu hieman ensimmäisen vuoden aikana. Lähes kaikki kasvit on hyvä istuttaa entiseen istutussyvyyteensä. Muista kastella istutukset hyvin, jotta kasvit saavat tarpeeksi kosteutta ja juuret saavat hyvän kosketuksen kasvualustaan.

PREMIUM- ja PLUS-tuotteissa lannoitteet ovat hidasliukoisia ja riittävät ensimmäiselle kasvukaudelle. LAN-tuotteet on lannoitettu nopealiukoisella lannoitteella ja siksi niiden hoitolannoitus on hyvä aloittaa jo ensimmäisellä kasvukaudella.

Myydyimmät tuotteet